Telung Stasiun Mesin Thermoforming

Mesin termoforming iki digunakake kanggo ngasilake kebutuhan panganan seger / cepet, cangkir plastik buah, kothak, piring, wadhah, lan farmasi, PP, PS, PET, PVC, lsp.
  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak Gedhe 3 Stasiun Tinggi ...
    Layout 3 Stasiun Mesin Thermoforming Efisiensi Tinggi: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; laser piso mol ...

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Tata Letak Sedheng 3 Station PP PET P ...
    GTMSMART duwe pengalaman 20 taun ing produk sing ana gandhengane, wiwitan taun 2000 garis cetakan tekanan listrik pertama wis digunakake, sawise 20 taun akumulasi riset, kita bisa ...

  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Model: GTM53

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Pambuka Produk Mesin Thermoforming Tekanan Iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi obah film sing obah, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Three Station Fully Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM50

    Telung Stasiun Kanthi Otomatis Pl ...
    Mesin Thermoforming Kanthi Otomatis: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; cetakan piso laser, efisiensi dhuwur lan ...

  • High Speed Automatic Pressure PET Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Dhuwur tekanan otomatis PE ...
    Mesin Thermoforming PET Tekanan Otomatis Kecepetan iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi gerakan film, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM54

    Thermoforming Plastik Otomatis ...
    Jinis terintegrasi mesin termoforming Plastik otomatis lan jinis iki rampung ing sak stasiun, sing cocog banget kanggo nyetak lembaran kanthi shrinkage gedhe kayata PP. thermoforming ...

  • Three Stations Plastic Lid Thermoforming Machine
    Model: GTM63

    Telung Stasiun Tutup Plastik ...
    Mesin Thermoforming Tutup Plastik digunakake kanggo antarmuka manungsa, sing bisa digunakake kanthi mandhiri. Sistem panganan dipimpin dening rantai lan nggunakake cara nggawe lan nglereni cam. Iki otomatis lan effi ...

Kirim pesen menyang kita: