Warta

  • Plastics Material Used In Thermoforming Machine
    21-06-15

    Bahan Plastik sing Digunakake Ing ...
    Mesin termal sing umum digunakake kalebu mesin termal cangkir plastik, Mesin Thermoforming Tekanan PLC, Mesin Thermoforming Piala Plastik Servo Hidrolik, Mesin Cetakan Injeksi Sepenuhnya Otomatis ...

  • Explore How Plastic Cups In Life Are Made
    21-06-08

    Jelajahi Kepiye Plastik Plastik Ing Urip ...
    Gelas plastik ora bisa digawe tanpa plastik. Wiwitane kudu ngerti plastik. Kepiye carane nggawe plastik? Cara nggawe plastik gumantung akeh jinis plastik sing digunakake kanggo ...

  • What Role Does The Injection Screw Play In The Injection Molding Machine?
    21-06-01

    Apa Dhapukan Apa Injeksi Scr ...
    Apa Dhapukan Screw Injeksi Ing Mesin Cetakan Injeksi? Sekrup cetakan injeksi penting banget kanggo mesin cetak injeksi. Milih cetakan injeksi sing cocog ...

  • Detailed Introduction About EVA Material
    21-05-24

    Pambuka rinci babagan EVA ...
    APA MATERI EVA? EVA (Ethylene Vinyl Acetate) wis akeh digunakake ing industri alas kaki wiwit taun 1990an. Iki minangka bahan paling gedhe sing digunakake ing sepatu sneaker lan sepatu kasual ...

  • How to choose Injection Moulding Machine?
    21-05-13

    Cara milih Mould Injeksi ...
    Apa cetakan injeksi EVA? Mesin cetakan injeksi, uga dikenal minangka press injeksi, yaiku mesin kanggo pabrik produk plastik kanthi proses cetakan injeksi. Mesin EVA yaiku ...

  • The basic process and characteristics of plastic thermoforming
    21-04-20

    Proses dhasar lan karakter ...
    Moulding minangka proses nggawe macem-macem bentuk polimer (bubuk, pelet, solusi utawa dispersi) dadi produk kanthi bentuk sing dikarepake. Iki paling penting ing kabeh proses plastik ...

  • Comprehensive Report on Fully Automatic Thermoforming Market 2021 | Size, Growth, Demand, Opportunities & Forecast To 2027
    21-03-26

    Laporan Lengkap babagan Fully Au ...
    Riset Pasar Thermoforming Kanthi Otomatis minangka laporan intelijen kanthi upaya sing tliti kanggo sinau informasi sing bener lan migunani. Data sing wis dideleng wis rampung c ...

  • What are the parts of a plastic thermoforming machine
    21-03-16

    Apa bagean saka plastik ...
    Mesin termoforming plastik umume kasusun saka telung bagean: bagean kontrol listrik, bagean mekanisme lan bagean hidrolik. 1. Bagian kontrol elektronik: 1. Injeksi tradisional m ...

  • EVA shoe midsole manufacturing process and comparison
    21-01-29

    EVA sepatu midsole pabrikan ...
    Etilena Vinil Asetat (Etilena Vinil Asetat) minangka kopolimer etilen lan vinil asetat. Jeneng kode yaiku E / VAC, utawa cekak EVA. EVA duweni sifat sing apik banget, kayata suhu ...

  • What are eva slippers
    21-01-22

    Apa sandal eva
    Bahan sing digunakake ing sandal EVA yaiku copolymer etilen / vinil asetat (uga dikenal minangka etilen-vinil asetat kopolimer), sing digawe dening kopolimerisasi etilena (E) lan vinil asetat (VA). Sing kebak ...

  • PP plastic requirements and processing technology for plastic thermoforming machines
    20-11-18

    Persyaratan plastik PP lan ...
    Proses pangolahan bahan baku plastik utamane leleh, aliran, lan pendinginan partikel karet dadi produk rampung. Iki minangka proses pemanasan lan banjur adhem. Iki uga ...

  • What is thermoforming technology?
    20-11-18

    Apa sing diarani teknologi termoforming?
    Thermoforming minangka teknik sing gampang banget. Kaya sing sampeyan ngerteni, prosese gampang banget. Langkah kapisan yaiku mbukak titik, mbongkar bahan kasebut, lan dadi panas tungku. Suhu gen ...

Kirim pesen menyang kita: