Produk

GTMSMART Machinery Co., Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan. Produk utama kalebuMesin Thermoforming Otomatis lan Mesin Termoforming Piala Plastik, Mesin Cetakan Injeksi, Mesin Pembentuk Vakum PVC, Mesin cetakan injeksi EVA lsp
  • Full Servo Plastic Cup Making Machine
    Model: GTM61

    Gawe Plastik Servo Pembuat ...
    Aplikasi mesin nggawe cangkir Mesin nggawe tuwung umume digunakake kanggo ngombe cangkir susu, tuwung sele lan produk plastik liyane, lsp. Dienggo karo antarmuka manungsa, sing bisa ...

  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak Gedhe 3 Stasiun Tinggi ...
    Layout 3 Stasiun Mesin Thermoforming Efisiensi Tinggi: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; laser piso mol ...

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Tata Letak Sedheng 3 Station PP PET P ...
    GTMSMART duwe pengalaman 20 taun ing produk sing ana gandhengane, wiwitan taun 2000 garis cetakan tekanan listrik pertama wis digunakake, sawise 20 taun akumulasi riset, kita bisa ...

  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Model: GTM53

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Pambuka Produk Mesin Thermoforming Tekanan Iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi obah film sing obah, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Hydraulic Servo Plastic Cup Thermoforming Machine
    Model: GTM60

    Piala Plastik Servo Hidrolik Ther ...
    Peregangan servo nggunakake sistem hidrolik lan kontrol teknologi listrik. Iki minangka mesin rasio rega dhuwur sing dikembangake adhedhasar panjaluk pasar pelanggan. Mesin kabeh dikontrol ...

  • PLC Automatic PP PVC Plastic Vacuum Forming Machine
    Model: GTM56

    Plastik Plastik PP Plastik PP Plastik ...
    Deskripsi Mesin Pembentuk Vakum Termoplastik Nggawe vakum, uga dikenal minangka thermoforming, pembentuk tekanan vakum utawa cetakan vakum, minangka prosedur ing endi sheet of plastic material ...

  • High Speed Fully Automatic Injection Molding Machine
    Model: GTM70

    Kacepetan Otomatis Kanthi Cepet ...
    Mesin Cetakan Injeksi: Struktur formwork nggunakake desain gaya Eropa, parameter optimalisasi lengkap lan distribusi kekuwatan, bingkai NGGUNAKake bahan kaku sing dhuwur lan ...

  • Three Station Fully Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM50

    Telung Stasiun Kanthi Otomatis Pl ...
    Mesin Thermoforming Kanthi Otomatis: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; cetakan piso laser, efisiensi dhuwur lan ...

  • High Speed Automatic Pressure PET Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Dhuwur tekanan otomatis PE ...
    Mesin Thermoforming PET Tekanan Otomatis Kecepetan iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi gerakan film, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Four Stations Large PP Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM52

    Papat Stasiun Plastik PP Gedhe ...
    Papat Stasiun Mesin Plastik Thermoforming Plastik mbentuk, nglereni lan numpuk ing sak baris. Wis rampung nyopir motor servo, operasi stabil, swara kurang, efisiensi dhuwur, cocog kanggo ...

  • Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM54

    Thermoforming Plastik Otomatis ...
    Jinis terintegrasi mesin termoforming Plastik otomatis lan jinis iki rampung ing sak stasiun, sing cocog banget kanggo nyetak lembaran kanthi shrinkage gedhe kayata PP. thermoforming ...

  • Full-Automatic Disposable PP Thermoforming Machine
    Model: GTM58

    PP Plancong Otomatis Full ...
    Mesin thermoforming otomatis kanthi otomatis Cocog kanggo mbentuk lembaran plastik kayata PS, HIPS, PVC, PET, PP, lsp. Umume ngasilake macem-macem kothak, piring, mangkuk, nampan elektronik, tutup cangkir lan ...

Kirim pesen menyang kita: