Babagan Kita

Napa milih kita

GTMSMART Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan. Produk utama kalebu mesin Thermoforming, Mesin Thermoforming Plastik lan Mesin Thermoforming Cangkir, Mesin cetakan injeksi otomatis, Mesin pembentuk vakum industri, Mesin cetakan injeksi EVA lsp.
Kita nggunakake sistem manajemen ISO9001 kanthi lengkap lan ngawasi kabeh proses produksi kanthi ketat. Kabeh karyawan kudu menjalani latihan profesional sadurunge kerja. Saben proses pangolahan lan perakitan duwe standar teknis ilmiah sing ketat. Tim manufaktur sing apik lan sistem kualitas lengkap njamin akurasi proses lan perakitan, uga stabilitas lan andal produksi.

GTMSMART -CE

GTMSMART -CE

Tim

GTM duwe tim teknis profesional sing didedikake kanggo riset, pangembangan, lan produksi ekstrusi lembaran plastik kanthi efisiensi tinggi, hemat energi lan otomatis sing gegandhengan otomatis. Bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan lengkap lan akeh perhatian: kalebu desain lan manufaktur mesin lan cetakan, instalasi lan komisioning, pelatihan staf, lan liya-liyane, lan lulus sertifikasi keamanan CE.

Layanan

Kita adhedhasar semangat golek kebenaran saka kasunyatan lan sikap ngupayakake keunggulan, nggatekake tren pangembangan mesin kemasan plastik, nggabungake teknologi produksi canggih mesin kemasan plastik ing omah lan luar negeri lan kabutuhan pelanggan, lan ngupayakake supaya para pelanggan produk mesin lan peralatan kemasan plastik sing paling dhuwur; Solusi paling apik lan layanan pra-sale, penjualan, layanan purna jual lan dhukungan.

Pabrik Mesin GTMSMART

公司


Kirim pesen menyang kita: