Sugeng Rawuh

GTMSMART Machinery Co., Ltd.

GTMSMART Machinery Co., Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan. Produk utama kalebuMesin Thermoforming Otomatis lan Mesin Termoforming Piala Plastik, Mesin Cetakan Injeksi, Mesin Pembentuk Vakum PVC, Mesin cetakan injeksi EVA lsp.Kita nggunakake sistem manajemen ISO9001 kanthi lengkap lan ngawasi kabeh proses produksi kanthi ketat. Kabeh karyawan kudu menjalani latihan profesional sadurunge kerja. Saben proses pangolahan lan perakitan duwe standar teknis ilmiah sing ketat. Tim manufaktur sing apik lan sistem kualitas lengkap njamin akurasi proses lan perakitan, uga stabilitas lan andal produksi.

Kategori Produk

Kategori Produk

Mesin Thermoforming Cangkir Utamane kanggo produksi macem-macem kontainer plastik (cangkir jeli, cangkir omben, wadhah paket, lsp) kanthi sheet termoplastik, kayata PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, lsp
Mesin termoforming iki digunakake kanggo ngasilake kebutuhan panganan seger / cepet, cangkir plastik buah, kothak, piring, wadhah, lan farmasi, PP, PS, PET, PVC, lsp.

Kirim pesen menyang kita: