Mesin Thermoforming Papat Stasiun

Mesin termoforming iki digunakake kanggo ngasilake kebutuhan panganan seger / cepet, cangkir plastik buah, kothak, piring, wadhah, lan farmasi, PP, PS, PET, PVC, lsp.
  • Four Stations Large PP Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM52

    Papat Stasiun Plastik PP Gedhe ...
    Papat Stasiun Mesin Plastik Thermoforming Plastik mbentuk, nglereni lan numpuk ing sak baris. Wis rampung nyopir motor servo, operasi stabil, swara kurang, efisiensi dhuwur, cocog kanggo ...

  • Full-Automatic Disposable PP Thermoforming Machine
    Model: GTM58

    PP Plancong Otomatis Full ...
    Mesin thermoforming otomatis kanthi otomatis Cocog kanggo mbentuk lembaran plastik kayata PS, HIPS, PVC, PET, PP, lsp. Umume ngasilake macem-macem kothak, piring, mangkuk, nampan elektronik, tutup cangkir lan ...

  • Four Stations Automatic thermoforming machine
    Model: GTM59

    Papat Stasiun thermofo Otomatis ...
    Mesin termoforming otomatis minangka jinis mesin anyar sing dikembangake dening perusahaan miturut permintaan pasar lan permintaan pelanggan. Mesin kasebut minangka jinis mesin otomatis multi-stasiun, sing ...

Kirim pesen menyang kita: