Mesin Thermoforming Plastik Kab

Mesin thermoforming iki digunakake kanggo ngasilake PLA / PP / APET/PS/PVC/EPS/OPS/PEKOK/CPET wadhah panganan cepet, kothak, piring, pukulan, wadhah plastik bungkus buah,tray endhoglsp.
  • Mesin Thermoforming Tekanan PLC Kanthi Telung Stasiun HEY01
    Model: HEY01

    Mesin Thermoforming Tekanan PLC...

    Mesin Thermoforming Tekanan PLC Kanthi Telung Stasiun HEY01 Pambuka Produk Mesin Thermoforming Tekanan Iki Utamane kanggo produksi macem-macem wadah plastik (nampan endhog, konta...
  • PLA Degradable Compostable Plastik Lunch Box Plate Bowl Tray Thermoforming Machine
    Model: HEY01

    Plastik Kompos PLA sing bisa diurai...

    PLA Degradable Compostable Plastik Lunch Box Plate Bowl Tray Thermoforming Machine Product Pambuka Mesin Thermoforming Iki Bahan sing cocog: PLA, PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEEK dll.Pro...
  • Mesin Pembentuk Tekanan Negatif Tiga Stasiun HEY06
    Model: HEY06

    Tekanan Negatif Tiga Stasiun...

    Telung Stasiun Mesin Pembentuk Tekanan Negatif HEY06 Aplikasi Mesin Thermoforming Iki Utamane kanggo produksi macem-macem wadah plastik (nampan endhog, wadhah buah, paket ...
  • Stasiun Tunggal Mesin Thermoforming Otomatis HEY03
    Model: HEY03

    Thermof Otomatis Stasiun Tunggal...

    Mesin Thermoforming Otomatis Stasiun Tunggal, nggunakake bagean sing diproses kanthi presisi, ndhukung cetakan sing digawe dhewe, polishing pangilon, sistem operasi terpadu, gampang dingerteni.
  • Four Stations Gedhe PP Plastik Thermoforming Machine HEY02
    Model: HEY02

    Papat Stasiun Gedhe PP Plastik T ...

    Four Stations Gedhe PP Plastik Thermoforming Machine mbentuk, nglereni lan numpuk ing siji baris.Iku wis rampung mimpin dening motor servo, operasi stabil, gangguan kurang, efficiency dhuwur, cocok kanggo ...

Kirim pesen kanggo kita: