WELCOME KANGGO

GTMSMART Machinery Co., Ltd.

GTMSMART Machinery Co., Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.produk utama kita kalebuMesin Thermoforming KablanMesin Thermoforming Cup, Mesin Vakum Forming, Mesin Pembentuk Tekanan NegatiflanMesin Baking Bibitlsp.Kita kanthi lengkap ngleksanakake sistem manajemen ISO9001 lan strictly ngawasi kabeh proses produksi.Kabeh karyawan kudu ngalami latihan profesional sadurunge kerja.Saben proses pangolahan lan perakitan nduweni standar teknis ilmiah sing ketat.Tim manufaktur sing apik lan sistem kualitas sing lengkap njamin akurasi pangolahan lan perakitan, uga stabilitas lan linuwih produksi.

Kategori produk

Kategori produk

Mesin Thermoforming Piala Utamane kanggo produksi macem-macem wadah plastik ( cangkir jeli, cangkir ngombe, wadhah paket, lsp) kanthi lembaran termoplastik, kayata PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, lsp.
Mesin thermoforming iki digunakake kanggo ngasilake panganan seger / cepet sing bisa digunakake, cangkir plastik woh, kothak, piring, wadhah, lan farmasi, PP, PS, PET, PVC, lsp.

Kirim pesen kanggo kita: