Peralatan Tes Suits Pelindung

Peralatan Tes Tes Protektif: Tester Resistensi Penetrasi Darah, Tester Resistensi Respon Mikroba Garing,
Tester Penetrasi Bakteri tahan udan, stok Lint Negara Kering Ing stok, rega Pabrik.
  • Dry Microbial Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RA14

    Netrasi Mikroba Kering Nolak ...
    Aplikasi: Sistem eksperimen penetrasi mikroba ing kahanan garing kasusun saka sistem pembentuk sumber gas, deteksi awak utama, sistem kontrol lan sapanunggalane. Iki digunakake kanggo nindakake kula ...

  • Protective Clothing Blood Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RC01

    Penetrop Sang Darah Pelindung ...
    Aplikasi: Mesin iki digunakake kanggo nemtokake resistensi bahan sandhangan protèktif kanggo penetrasi getih sintetik. Fitur: Kanthi siji utawa patang posisi kerja, bisa nyoba ...

  • Wet-resistant Bacterial Penetration Tester
    Model: GT-RA15

    Penetrat Bakteri tahan udan ...
    Aplikasi: Penguji Penetrasi Bakteri Wet Basah digunakake kanggo ngukur kinerja penetrasi bakteri ing cairan nalika materi kasebut ngalami gesekan mekanik (kinerja tameng ...

  • Dry State Lint Tester
    Model: GT-RA16

    Tester Lint Negara Kering
    Aplikasi: Kanggo nyoba koefisien linting lan partikel liyane tirai bedah, gaun lan setelan udara bersih kanggo pasien, staf klinis lan peralatan ing negara sing garing. ...

Kirim pesen menyang kita: