Alat Tes Protektif lan Topeng

GTMSMART 20+ taun pengalaman dodolan R&D Alat Proteksi lan Masker. Layanan purna jual sing sampurna, Nyedhiyakake solusi mandheg.
  • Dry Microbial Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RA14

    Netrasi Mikroba Kering Nolak ...
    Aplikasi: Sistem eksperimen penetrasi mikroba ing kahanan garing kasusun saka sistem pembentuk sumber gas, deteksi awak utama, sistem kontrol lan sapanunggalane. Iki digunakake kanggo nindakake kula ...

  • Mask Synthetic Blood Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RA01

    Penetrasi Getih Sintetis Topeng ...
    Aplikasi: Temtokake resistensi topeng proteksi medis menyang penetrasi getih sintetis kanthi tekanan tes sing beda. Uga bisa digunakake kanggo nemtokake resistensi penetrasi getih ...

  • Protective Clothing Blood Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RC01

    Penetrop Sang Darah Pelindung ...
    Aplikasi: Mesin iki digunakake kanggo nemtokake resistensi bahan sandhangan protèktif kanggo penetrasi getih sintetik. Fitur: Kanthi siji utawa patang posisi kerja, bisa nyoba ...

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency Test Equipment BFE tester
    Model: GT-RA02

    Efek Filtrasi Bakteri Mask ...
    Aplikasi: Mesin iki ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi topeng, bisa digunakake ing pangukuran kalibrasi departemen, lembaga riset ilmiah, pabrikan topeng lan ...

  • Mask and Respirator Breathing Resistance Testing Machine
    Model: GT-RA03

    Masker lan Pernapasan Pernapasan ...
    Aplikasi: Mesin Tes Masker iki digunakake kanggo nemtokake resistensi inhalasi lan napas respirasi Mask & Respirator ing kahanan sing wis ditemtokake. Fungsi tambahan liyane kanggo mesin iki yaiku ...

  • Wet-resistant Bacterial Penetration Tester
    Model: GT-RA15

    Penetrat Bakteri tahan udan ...
    Aplikasi: Penguji Penetrasi Bakteri Wet Basah digunakake kanggo ngukur kinerja penetrasi bakteri ing cairan nalika materi kasebut ngalami gesekan mekanik (kinerja tameng ...

  • Mask Differential Pressure Tester
    Model: GT-RA04

    Tester Tekanan Diferensial Topeng
    Aplikasi: Tester Masker iki digunakake kanggo ngukur tekanan pertukaran udara topeng rai medis utawa kain liyane. Fitur: Ngadopsi sumber udara sedhot minangka sumber daya instrumen, ...

  • Dry State Lint Tester
    Model: GT-RA16

    Tester Lint Negara Kering
    Aplikasi: Kanggo nyoba koefisien linting lan partikel liyane tirai bedah, gaun lan setelan udara bersih kanggo pasien, staf klinis lan peralatan ing negara sing garing. ...

  • Face Mask Particulate Filtration Efficiency Tester PFE Testing Machine
    Model: GT-RA09

    Masker Wajah Nyaring Filtrasi ...
    Aplikasi: Cocog kanggo deteksi efisiensi filtrasi kanthi cepet, akurat lan stabil saka macem-macem topeng proteksi medis lan saben dina, alat pernafasan, lsp. Model Opsi: Model GT-RA09 ...

  • Surgical Mask Flammability Test Machine
    Model: GT-RA06

    Tes Flammabilitas Topeng Bedah ...
    Aplikasi: Iki minangka instrumen tes khusus kanggo kinerja retardant flame topeng medis, kanggo nyoba kinerja flammability topeng medis sawise ngubungi nyala ...

  • Non Power Air Purifying Particle Respiratory Protective Tester
    Model: GT-RA05

    Partikel Pemurnian Udara Non Daya ...
    Aplikasi: Kanggo nemtokake volume karbon dioksida (CO2) topeng proteksi napas. Fitur: Dikontrol komputer. Bisa ngrekam kanthi otomatis, lan kanthi otomatis ngetung pangowahan ...

  • Protective Clothing and Mask Leakage Testing Equipment
    Model: GT-RA08A

    Klambi Pelindung lan Topeng Lea ...
    Aplikasi: Kanggo nyoba sandhangan protèktif nglawan partikel udara sing padhet kalebu kontaminasi radioaktif. Mesin nggunakake "kebocoran batin ing%", rasio konsentrasi kontaminan ing ...

Kirim pesen menyang kita: