Mesin Thermoforming Plastik

Mesin termoforming iki digunakake kanggo ngasilake kebutuhan panganan seger / cepet, cangkir plastik buah, kothak, piring, wadhah, lan farmasi, PP, PS, PET, PVC, lsp.
  • Large Layout 3 Station High Efficiency Thermoforming Machine GTM50
    Model: GTM50

    Tata Letak Gedhe 3 Stasiun Tinggi ...
    Layout 3 Stasiun Mesin Thermoforming Efisiensi Tinggi: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; laser piso mol ...

  • Medium Layout 3 Station PP PET PS PVC Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Tata Letak Sedheng 3 Station PP PET P ...
    GTMSMART duwe pengalaman 20 taun ing produk sing ana gandhengane, wiwitan taun 2000 garis cetakan tekanan listrik pertama wis digunakake, sawise 20 taun akumulasi riset, kita bisa ...

  • PLC Pressure Thermoforming Machine With Three Stations
    Model: GTM53

    Tekanan PLC Thermoforming Machi ...
    Pambuka Produk Mesin Thermoforming Tekanan Iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi obah film sing obah, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Three Station Fully Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM50

    Telung Stasiun Kanthi Otomatis Pl ...
    Mesin Thermoforming Kanthi Otomatis: Pemanasan integrasi, formasi, doyo lan tumpukan stasiun. Thermoformer nggunakake elemen pemanas keramik kanthi efisiensi tinggi; cetakan piso laser, efisiensi dhuwur lan ...

  • High Speed Automatic Pressure PET Thermoforming Machine
    Model: GTM51

    Dhuwur tekanan otomatis PE ...
    Mesin Thermoforming PET Tekanan Otomatis Kecepetan iki nggunakake metode pemanasan laminasi, nggunakake teknologi gerakan film, ora ana polusi sekunder, tingkat sanitasi ...

  • Four Stations Large PP Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM52

    Papat Stasiun Plastik PP Gedhe ...
    Papat Stasiun Mesin Plastik Thermoforming Plastik mbentuk, nglereni lan numpuk ing sak baris. Wis rampung nyopir motor servo, operasi stabil, swara kurang, efisiensi dhuwur, cocog kanggo ...

  • Automatic Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM54

    Thermoforming Plastik Otomatis ...
    Jinis terintegrasi mesin termoforming Plastik otomatis lan jinis iki rampung ing sak stasiun, sing cocog banget kanggo nyetak lembaran kanthi shrinkage gedhe kayata PP. thermoforming ...

  • Full-Automatic Disposable PP Thermoforming Machine
    Model: GTM58

    PP Plancong Otomatis Full ...
    Mesin thermoforming otomatis kanthi otomatis Cocog kanggo mbentuk lembaran plastik kayata PS, HIPS, PVC, PET, PP, lsp. Umume ngasilake macem-macem kothak, piring, mangkuk, nampan elektronik, tutup cangkir lan ...

  • Four Stations Automatic thermoforming machine
    Model: GTM59

    Papat Stasiun thermofo Otomatis ...
    Mesin termoforming otomatis minangka jinis mesin anyar sing dikembangake dening perusahaan miturut permintaan pasar lan permintaan pelanggan. Mesin kasebut minangka jinis mesin otomatis multi-stasiun, sing ...

  • One Station Plastic Thermoforming Machine
    Model: GTM60

    Thermoformin Plastik Siji Stasiun ...
    Mesin Thermoforming Plastik One stasiun iki minangka gabungan komponen mekanik, listrik lan pneumatik. Kanthi 6 sistem tuas kendhali sing dikontrol cam njamin pembentukan lan doyo ...

  • Single Station Automatic Thermoforming machine
    Model: GTM55

    Single Station Thermof Otomatis ...
    Mesin Thermoforming Otomatis Stasiun Tunggal, nggunakake bagean sing diproses kanthi tliti, ndhukung cetakan sing digawe dhewe, polesan cermin, sistem operasi terintegrasi, gampang dingerteni.

  • One Station Thermoforming disposable food container making machine
    Model: GTM57

    Siji Station Thermoforming ...
    Mesin nggawe kontainer Thermoforming One Station sing bisa digunakake yaiku mesin thermoforming jinis trim-in-place sing nggunakke cetakan nganggo piso baja kanggo nggawe ...

Kirim pesen menyang kita: