Peralatan Tes Masker

Peralatan Tes Masker Ing stok, pangiriman cepet, penjualan langsung pabrik. Kabeh ketemu standar ASTM, BS EN, ISO, YY, GB lan liyane.
Nyedhiyakake solusi mandheg.
  • Mask Synthetic Blood Penetration Resistance Tester
    Model: GT-RA01

    Penetrasi Getih Sintetis Topeng ...
    Aplikasi: Temtokake resistensi topeng proteksi medis menyang penetrasi getih sintetis kanthi tekanan tes sing beda. Uga bisa digunakake kanggo nemtokake resistensi penetrasi getih ...

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency Test Equipment BFE tester
    Model: GT-RA02

    Efek Filtrasi Bakteri Mask ...
    Aplikasi: Mesin iki ditrapake kanggo nyoba efisiensi filtrasi topeng, bisa digunakake ing pangukuran kalibrasi departemen, lembaga riset ilmiah, pabrikan topeng lan ...

  • Mask and Respirator Breathing Resistance Testing Machine
    Model: GT-RA03

    Masker lan Pernapasan Pernapasan ...
    Aplikasi: Mesin Tes Masker iki digunakake kanggo nemtokake resistensi inhalasi lan napas respirasi Mask & Respirator ing kahanan sing wis ditemtokake. Fungsi tambahan liyane kanggo mesin iki yaiku ...

  • Mask Differential Pressure Tester
    Model: GT-RA04

    Tester Tekanan Diferensial Topeng
    Aplikasi: Tester Masker iki digunakake kanggo ngukur tekanan pertukaran udara topeng rai medis utawa kain liyane. Fitur: Ngadopsi sumber udara sedhot minangka sumber daya instrumen, ...

  • Face Mask Particulate Filtration Efficiency Tester PFE Testing Machine
    Model: GT-RA09

    Masker Wajah Nyaring Filtrasi ...
    Aplikasi: Cocog kanggo deteksi efisiensi filtrasi kanthi cepet, akurat lan stabil saka macem-macem topeng proteksi medis lan saben dina, alat pernafasan, lsp. Model Opsi: Model GT-RA09 ...

  • Surgical Mask Flammability Test Machine
    Model: GT-RA06

    Tes Flammabilitas Topeng Bedah ...
    Aplikasi: Iki minangka instrumen tes khusus kanggo kinerja retardant flame topeng medis, kanggo nyoba kinerja flammability topeng medis sawise ngubungi nyala ...

  • Non Power Air Purifying Particle Respiratory Protective Tester
    Model: GT-RA05

    Partikel Pemurnian Udara Non Daya ...
    Aplikasi: Kanggo nemtokake volume karbon dioksida (CO2) topeng proteksi napas. Fitur: Dikontrol komputer. Bisa ngrekam kanthi otomatis, lan kanthi otomatis ngetung pangowahan ...

  • Protective Clothing and Mask Leakage Testing Equipment
    Model: GT-RA08A

    Klambi Pelindung lan Topeng Lea ...
    Aplikasi: Kanggo nyoba sandhangan protèktif nglawan partikel udara sing padhet kalebu kontaminasi radioaktif. Mesin nggunakake "kebocoran batin ing%", rasio konsentrasi kontaminan ing ...

  • Mask Visual Field Testing Machine
    Model: GT-RA07

    Mesin Tes Lapangan Visual Topeng
    Aplikasi: Kanggo nemtokake manawa bidang visi ing topeng kasebut memenuhi syarat standar utawa ora. Standar: Proteksi pernapasan GB 2890, topeng gas filter tipe primer 6,8 GB / T ...

  • Protective Mask Leakage Tester
    Model: GT-RA08B

    Tester Kebocoran Masker Pelindung
    Aplikasi: Mesin pengujian topeng iki kanggo nyoba tingkat kebocoran partikel (TIL & IL) topeng, topeng rai lengkap, alat pernapasan lan topeng gas. Prinsip: Ndhudhuk minyak utawa Uyah ...

  • Mask PM Protective Effect tester
    Model: GT-RA10

    Penguji Efek Protèktif PM Mask
    Aplikasi: Digunakake kanggo nyoba efektifitas topeng protèktif saben dina lan jinis topeng liyane tumrap prakara partikel. Iki ditrapake kanggo pusat uji piranti medis, ...

  • Simulated Wearing Treatment Tester
    Model: GT-RA11

    Tester Pangobatan Nyandhang Simulasi
    Aplikasi: Mesin iki kanggo nggawe simulasi pretreatment sing dipakai sadurunge mesin ambegan duwe tes resistensi ambegan utawa tes penetrasi materi filtrasi. Mesin napas ...

Kirim pesen menyang kita: