Mesin Injeksi Eva

Mesin EVA Cocog kanggo nyetak produk EVA, wiwit saka sol, sandal, sandal, sepatu bot, nganti barang-barang teknis / industri.
  • Automatic Eva Foam Injection Moulding Machine
    Model: GTM-100

    Otomatis Eva Foam Injeksi Mou ...
    1. Dhuwur operasi sing kurang: Dhuwur operasi salaras karo rekayasa manungsa; 2. Bukaan cetakan cepet: tumindak kanthi mekanisme toggle sing mbukak cetakan kanthi cepet; 3. Gerakan injeksi cepet: didhukung karo ...

  • EVA Injection Moulding Machine
    Model: GTM100

    Mesin Mould Injeksi EVA
    1. Dhuwur operasi sing kurang: Dhuwur operasi salaras karo rekayasa manungsa; 2. Bukaan cetakan cepet: tumindak kanthi mekanisme toggle sing mbukak cetakan kanthi cepet; 3. Gerakan injeksi cepet: didhukung karo ...

  • Full-Auto EVA Foam Injection Moulding Machine for Slipper Sandal Shoe Sole Rain Boots
    Model: GTM100

    Injeksi Busa EVA Full-Auto ...
    Aplikasi macem-macem produk EVA: Produk cetakan injeksi: digunakake kanggo produk alus kayata kursi sepedha, dolanan, kontainer sing ditutup, turf buatan lan mudguard, lan liya-liyane, lan uga bisa digunakake kanggo ...

Kirim pesen menyang kita: