Peralatan Lab Biokimia

Peralatan Lab Biokimia Ing Simpenan, pangiriman cepet. Laboratorium pengajaran lan riset uga dilengkapi esensial kayata inkubator, Laboratory Oven, Clean Bench, lsp.
  • Laboratory Vacuum Drying Oven
    Model: GT-RZF

    Oven Pangatusan Vakum Laboratorium
    Ringkesan: Oven vakum dirancang khusus kanggo pangatusan materi kanthi sensitif thermo utawa decompound lan oksidatif kanthi gampang. Bisa diisi karo gas inert, sing utamane kanggo ...

  • Drying Oven
    Model: GT-D10

    Oven Pangatusan
    Ringkesan: Disedhiyakake kanggo desiccation, torrefaction, leleh lilin lan sterilisasi ing perusahaan pertambangan, laboratorium lan lembaga riset ilmiah. Fitur: Cham stainless steel polesan ...

Kirim pesen menyang kita: